Trønderbilene ansetter 16 bussjåfører i Trøndelag

I Innherred og Namdal øker virksomheten vår. For å gi kundene våre servicen de fortjener, skal vi nå ansette 16 bussjåfører i faste stillinger. Bli en TB-er, du og!

Les mer


0 Comments1 Minutes

Straka vegen fra trafikkskolen til fast jobb

Yonas Weldekidan gjorde et smart yrkesvalg. Les historien om ekspressreisen fra utdanning til fast jobb i Trønderbilene.

Les mer


0 Comments4 Minutes

4 ledige sjåførstillinger i Namdalen

Trønderbilene kjører rute- og skolebuss i Namdalen på oppdrag for AtB. Vi søker nå 4 dyktige bussjåfører til faste stillinger i Namsos og Kolvereid for snarlig tiltredelse. I tillegg har vi behov for å ansette flere positive tilkallingsvikarer.

Les mer


0 Comments2 Minutes

Vi søker 2 bussjåfører til Verdal

Trønderbilene kjører skole- og rutebuss i Verdal i Trøndelag. Nå har vi behov for å ansette sjåfører i faste deltidsstillinger for å transportere skoleelever trygt til og fra skolen.

Les mer


0 Comments1 Minutes

7 ledige sjåførstillinger i Steinkjer og omegn

Trønderbilene kjører rute- og skolebuss i Steinkjer på oppdrag for AtB. Vi søker nå 7 dyktige sjåfører til faste stillinger i Steinkjer, Stod og Malm. I tillegg har vi behov for å ansette flere positive tilkallingsvikarer.

Les mer


0 Comments1 Minutes

Vi søker driftslederassistent til Namsos

Trønderbilene kjører skolebuss og rutebuss i Indre og Ytre Namdal på vegne av oppdragsgiver AtB. Vi har nå behov for å tilsette en fremoverlent og løsningsorientert driftslederassistent i 100 % fast stilling.

Les mer


0 Comments2 Minutes

3 ledige deltidsstillinger på Inderøy

Trønderbilene kjører skole- og rutebuss på Inderøy i Trøndelag. Nå har vi behov for å ansette sjåfører i faste deltidsstillinger for å transportere skoleelever trygt til og fra skolen.

Les mer


0 Comments1 Minutes

Markering av anbudsoppstart i Trøndelag

10. august startet Trønderbilene opp busstrafikken i de tre ruteområdene tilhørende «Anbud Region 2019-2021» i nordre del av Trøndelag. AtB inviterte til en storstilt markering på Steinkjer.

Les mer


0 Comments2 Minutes

Cruise med TB og Lasse Stefanz 8. september

I samarbeid med Color Line, inviterer Trønderbilene deg med på et 3-dagers cruise til Kiel sammen med selveste Lasse Stefanz. Les mer, og meld deg på!

Les mer


0 Comments1 Minutes

FV755 stengt mellom Vanvikan og Leksvik

Fra 24. juli er Fylkesvei 755 mellom Vanvikan og Leksvik stengt. Dette påvirker rute 17-302.

Les mer


0 Comments1 Minute