Del!

Fra 10. august er det AtB som har ansvaret for kollektivtrafikken i Namdalen og på Innherred. 

Det vil ikke bli store endringer, men tilbudet fra 10. august vil blant annet sikre bedre mulighet for overgang enn i dag.

En god del bussavganger får bedre overgang med andre bussavganger, tog og båt enn tilfellet er i dag. Blant annet blir avgangstidene endret slik at det å bytte fra tog til buss på Steinkjer og videre fra buss til båt i Namsos blir mer effektivt for de reisende. Bussene som ankommer eller reiser fra togstasjonene skal i større grad korrespondere fra 10. august.

Hva betyr det for deg?

Bybusstilbudet

I perioden 2019-2021 blir det, som i dag, bybusstilbud i Levanger, Namsos og Steinkjer. Bybussene driftes av Trønderbilene AS på vegne av AtB og rutetilbudet i Levanger og Namsos blir svært likt dagens. På Steinkjer blir det noen endringer på rutetilbudet.

Nytt rutenummer

Fra 10. august, vil alle linjer i ditt område få nye rutenummer. Ditt nye rutenummer finner du på atb.no, i reiseplanleggeren eller i appen AtB reise. Her vil du også finne oppdatert reiseinformasjon til enhver tid. Visste du forresten at du kan reise med skoleruter som lokalrute?

Billetter og priser

Billettpriser vil bli uendret, og du finner all informasjon om billetter her eller du kan kontakte AtB kundesenter. Om du reiser hver dag eller bare en gang i blant, er det både billigst og mest effektivt å kjøpe billetten på forhånd.

Forhåndskjøp billett med appen AtB Mobillettreisekortet t:kort eller benytt bankkort der det er mulig. Reisekortet t:kort fyller du enkelt opp i AtBs nettbutikk. Betaler du kontant om bord koster billetten mer.

Bestillingstransport

Bestillingstransporten vil fortsette som i dag med servicetransport og/eller tilbringertransport i ulike kommuner. For bestillingstransport i nordre del av Trøndelag gjelder fortsatt telefonnummer 07417.

Les mer om bestillingstransport i Namdalen og Innherred.

Kundeservice – åpent 365 dager i året

AtB kundesenter består i dag av rundt 20 serviceinnstilte medarbeidere, som svarer på dine spørsmål på telefon, skriftlige henvendelser via atb.no og på sosiale medier.

Du treffer oss på tlf. 478 02 820, atb.no eller Facebook og Twitter.

Se åpningstider kundesenter og kontaktinformasjon her.

Innhold produsert av AtB