Om oss

Trønderbilene AS

Et selskap i Torghatten-konsernet


Trønderbilene AS er blant Norges største busselskaper med 730 ansatte, 560 busser og en årlig omsetning på ca. 726 mill. kr. Vår historie startet med Fylkesbilene i Nord-Trøndelag i 1920, med røtter tilbake til Norges første postførende bilrute i 1908.

På vegne av oppdragsgivere drifter vi rutebuss, skolebuss og helsebuss i Trøndelag, Oppland, Hedmark og Telemark. I tillegg tilbyr vi kommersielle tjenester som turbuss og verksted. Konsernet har tre verkstedselskaper lokalisert i Steinkjer, Støren og Åfjord. Hovedkontoret ligger i Levanger.

Trønderbilene AS er heleid av Torghatten ASA som er ett av landets ledende transportkonsern med 7000 ansatte og en årlig omsetning på 9,4 mrd. kr.

Vi jobber hver dag for at Trønderbilene skal være ditt beste valg. Vi er pålitelige, oppmerksomme, offensive og involverende.

Torghatten


Trønderbilene AS er heleid av Torghatten ASA som er ett av landets ledende transportkonsern med 7000 ansatte og en årlig omsetning på 9,4 milliarder kroner. Torghatten-konsernet transporterte over 70 millioner passasjerer i løpet av 2017. Se videoen om Torghatten-konsernet.

Øvrige selskaper i Torghatten-konsernet