Turbuss

Behov for å leie buss?


Hos Trønderbilene kan du leie turbuss med sjåfør til korte og lange reiser, både innenlands og utenlands. Våre serviceinnstilte og trivelige sjåfører frakter gjerne deg og din gruppe venner, studiekamerater, kolleger, idrettslag eller forening dit dere skal – og det med et smil. Med våre moderne turbusser vil dere få en trygg og behagelig reise.

Ønsker du å få tilsendt et tilbud på din reise?

Ja takk!

Tur med pensjonistforeningen


Skal pensjonistforeningen på dagstur eller overnattingstur? Da kan dere leie buss hos Trønderbilene. Vi er godt vant med å kjøre pensjonistforeninger på turer med ulike destinasjoner og varighet, og stiller gjerne med busser og sjåfører til både korte og lengre turer.

Les mer

Tur med idrettslaget


Skal idrettslaget delta på cup, samling eller spille bortekamp? Vi har god erfaring med transport av idrettslag til og fra kamper og arrangementer. Trenger dere en leiebuss med en blid og trivelig sjåfør, byr vi med glede på begge deler.

Les mer

Skoletur eller studietur med klassen


Skal skolen på dagsutflukt, eller klassen på leirskole eller studietur? Hos Trønderbilene kan dere leie buss til både korte og lengre reiser. Vi har erfaring med studieturer i Europa og våre sjåfører blir gjerne med dere på tur.

Les mer

Tur med koret eller korpset


Skal koret eller korpset på busstur? Trønderbilene har lang erfaring med å være med lag og foreninger på tur, både i Norge og lenger sør i Europa. Vi har erfarne sjåfører og moderne leiebusser som frakter dere trygt og sikkert dit dere vil.

Les mer

Julebord eller firmatur


Skal dere arrangere julebord eller firmafest? Trønderbilene bistår gjerne med transport av et feststemt lag. Om dere skal ha julebord, kick-off eller firmafest fjernt eller nært, kan dere leie buss hos oss.

Les mer

Lesertur, medlemstur eller kundetur


Vi i Trønderbilene vil gjerne bidra til at dere får en hyggelig og fin tur for å bygge de gode relasjonene. Hos oss kan dere leie buss for tematurer i nærmiljøet, eller flere dagers turer til utlandet.

Les mer

Busstransfer


Trenger deres gruppe å bli kjørt til og fra flyplassen, busstransfer i byen, til havna eller til et konferansehotell? Vi stiller gjerne med buss og sjåfør slik at dere kommer dere kjapt og smidig dit dere skal.

Les mer

Ta kontakt for å leie buss!

Telefon: 479 13 000
E-post: tur@tronderbilene.no