Leie buss i Elverum og Innlandet

Hos oss kan du leie buss med sjåfør uansett reise, kort som lang, både i Norge og utenlands. Våre sjåfører møter deg alltid med et smil og er serviceinnstilte, trivelige og hjelpsomme. Vi frakter gladelig deg og dine venner, studiekamerater, kolleger, idrettslag eller forening til deres destinasjon. Våre busser er av ypperste kvalitet slik at dere får en så trygg og behagelig reise som mulig.

Trenger du å leie buss i Elverum og omegn? Trønderbilene stiller gjerne med busser og sjåfører i Hamar, Stange, Løten, Ringsaker, Gjøvik, Skibladner, Mjøsa, Elverum, Rena, Trysil, Drevsjø, Engerdal, Koppang og Tynset.

Gå til bookingskjema

Booking av bussleie

  Hvorfor leie buss hos Trønderbilene?

  En busstur er sosialt og en fin måte å oppdage steder og severdigheter på – enten dere skal reise kort eller langt. Vi har erfarne sjåfører som sørger for at bussturen kan skreddersys etter passasjerenes behov og ønsker.

  Ved å leie buss hos oss trenger du ikke å forholde deg til rutetabeller for å sjekke ut hvordan du skal komme deg til en bussholdeplass. Det er gruppen selv som bestemmer hvor og når turen skal starte og slutte.

  Buss – det perfekte transportmiddelet i mange sammenhenger

  Skal dere på klassetur, firmatur, julebord eller til og fra fotballcup, er buss det perfekte transportmiddelet. I våre busser er det mer enn god nok plass til alle, og turen blir vanligvis morsommere når alle kan reise sammen.

  Trygg bussreise fra A til Å med Trønderbilene

  Vi setter sikkerhet først, og dersom du leier buss med sjåfør hos Trønderbilene kan du være trygg på at sikkerheten blir godt ivaretatt. Våre busser har moderne sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC, kamerasystemer, og alkolås for bussjåføren.

  Len deg tilbake og nyt turen med Trønderbilene!

  Våre busser har gode og komfortable seter med spisebord og ekstra god benplass. Det blir ikke nødvendig å stoppe underveis i turen for å gå på do, da bussene har WC. Vi har busser med sitteplasser opp til 55 personer, så her kan du invitere med deg en stor gjeng som du kan nyte turen sammen med. God tur!

  Har du spørsmål angående leie av buss kan du ta kontakt med oss på telefon 479 13 000, eller e-post tur@tronderbilene.no.