I sommer koster bussbilletten i Hedmark kun 10 kroner. Her gir vi deg tips til tre reiser med oppstart i Elverum, men du kan også hoppe på senere på ruta. Sjekk om turene passer deg!

Minicruise på Femunden

Hva er vel ikke en busstur i naturskjønt landskap, toppet med et minicruise på Femunden? I Elverum går du om bord bussen til Femund (Hedmark Trafikks linje 150) på skysstasjonen klokken 07:30. Bussbilletten koster bare 10 kr i hele sommer.

Etter et kjapt bussbytte i Trysil, fortsetter bussturen til Elgå. Her går du om bord MS Fæmund II og kan nyte et minicruise på Femunden til Buvika. (Billett kjøpes om bord båten.) I kafeteriaen kan du kose deg med tradisjonsretter mens du nyter utsikten på ferden.

Bussen korresponderer så med båten fra Elgå tilbake til Femund, og videre til Elverum. Denne flotte dagsturen kan tas tirsdag, torsdag og søndag i perioden 30.06 – 11.08.

Sjekk rutetidene for båt og buss, og bli med på en flott dagstur!

BILLIG DAGSTUR: Trønderbilene på vei til Elgå. Femunden og Flenskapene ligger vakkert i bakgrunnen.

Billig aktivitetstur til populære Trysil

Hopp på bussen på Hedmark Trafikks linje 150 fra Elverum til en aktiv og opplevelsesrik dag i Trysil! Trysil har utviklet seg til et svært populært reisemål med muligheter for mange ulike aktiviteter som passer for par, familien eller vennegjengen.

Stisykling, rafting, klatrepark, juving, kanopadling og rideturer er noen av tilbudene. Og billettprisen? Kun 10 kroner hver vei!

Ta en dagstur, eller overnatt i Trysil og ta bussen hjem for en tier neste dag.

Illustrasjonsbilde. Foto: AdobeStock

Harrytur fra Elverum til Charlottenberg for en tier

Harryturer til Sverige har helt klart blitt en del av den norske kulturen. Og når man først skal svi av en del penger på ost, kjøtt og flesk, er det ingen ulempe at bussturen bare koster deg 10 kr!

Fra Elverum kan du kjøpe bussbillett helt til Charlottenberg. Da får du gratis overganger helt frem hvor du kan fråtse i de svenske butikkhyller.

Illustrasjonsbilde. Foto: AdobeStock
Del!