Del!

I skoleferien reduseres avgangene på bussrutene Trønderbilene drifter på vegne av AtB AS i nordre del av Trøndelag. Dette gjelder kommunene Levanger, Frosta, Verdal, Inderøy, Leksvik i Indre Fosen, Steinkjer, Snåsa, Grong, Lierne, Røyrvik, Namsskogan, Høylandet, Fosnes, Overhalla, Namsos, Namdalseid og Verran.

Elektronisk utgave av sommerrutene

Sommerruter for nordre del av Trøndelag er nå lagt tilgjengelig under Rutetider. I det elektroniske ruteheftet finner du rutetider for regionbussene i tidligere Nord-Trøndelag. Bybussene i Levanger og Namsos har egne sommerruter. Bybussen i Steinkjer kjører som ellers i året i sommermånedene.

Papirutgave av sommerrutene

Papirutgaven av ruteheftet for nordre del av Trøndelag og bybussene kan fås ved henvendelse til sjåføren. Du kan også få sommerrutene tilsendt per post ved å sende en e-post til hovedkontoret på Levanger, eller ved å ringe oss på tlf. 479 13 000.

Vi gjør oppmerksom på det kan forekomme feil i ruteopplysningene i papirutgaven etter justeringer i rutetilbudet. Det elektroniske ruteheftet er til enhver til oppdatert med gjeldende avganger.

AtB produserer rutetabeller gjeldende fra 10. august

Sommerrutene gjelder til og med 9. august 2019. Oppdragsgiver AtB vil produsere bussruter gjeldende fra 10. august. De nye bussrutene vil publiseres på Atb sin hjemmeside så snart de er klare. Rutetabellene vil også kunne kjøpes om bord bussene for kr. 20.